Egy hosszabb - direkt - kihagyás után újból meghallgattam a Caladan Brood eddigi egyetlen albumát. Nem csalódtam, ó de nem ám. Hihetetlen, hogy mit leműveltek ezzel a debüttel. Kis kulisszatitok: főként miattuk indult ez a blog.

Lassan már két éve (február 15.) hogy megjelent az album, és azóta 2 kiváló Summoning feldolgozáson, pár interjún és néhány facebook kiíráson kívül nem történt semmi. Reméljük ez csak a vihar előtti csend. 

Addig is, ha esetleg kihagytátok volna, lefordítottam pár hónapja az összes dalszöveget magyarra, ügyelve a rímekre és a hangulat megtartására. Szerény véleményem szerint ez néhol nem igazán sikerült, néhol viszont adta magát a szöveg, és egy ütős magyar rím keletkezett. A 'Book Of The Fallen' utolsó versszaka az utóbbira jó példa.

Szerző: VTX

Szólj hozzá!

Címkék: brood caladan

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr326869451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása