Jól megtervezett káosz egyfajta sötét térben, mely belülről pattanva pusztít el mindent.

Valahogy így jellemezhető az Old Graves legújabb EP lemeze, mely durván 2 hete jelent meg. Mindössze 3 dal egy intróval karöltve, 25 perc magasságában, s valami olyat tud adni az embernek, amit őszintén szólva nem várt. Tudniillik mostanában elmerültem a cascadian black világában (Wolves In The Throne Room, Alda, Fauna, Leech, Fell Voices, Velnias, stb.) - valószínű, hogy írok is majd erről. És mindeddig az Old Graves zenéjét inkább valami durvább folkos dolognak tartottam, viszont ez az új EP már világosan a cascade black birodalmába sorolható. Maga a név egy földrajzi területhez köthető az USA-ban, de az ilyen zenét játszók máshonnan is kikerülhetnek - jelen projektünk mondjuk pont arról a területről származik.

Zeneileg tényleg erősen hasonlít az előbb felsorolt stílus képviselőihez. Viszont a korábbi anyagoknál ez annyira már nem egyértelmű. Na de akármit is művel le az egyemberes projekt feje, az eddig kivétel nélkül jól sült el, szóval várjuk a következő művet. 

Aztán hamarosan írok majd a Cascadian Black-ről kicsit bővebben.

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr247700412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása