Chiral - Night Sky

2015.09.13. 11:22

Az olasz egyemberes projekt pár napja megjelentette új albumát, melynek igazából sikerült megtartania azt a szintet, amit a beharangozó dal ígért. 

Az album lényegében egy modernebb post-black megközelítés, egy csöppnyi természetközeliséggel, mely a black részekben is megnyilvánul, így összességében egy atmospheric-post keveréknek mondható. néhol viszont felüti a fejét egy erős ambient-epic keverék is, ami csak megszilárdítja az egyediséget. Érdekes felfedezni a Cascadian black felé való törekvést is, ami kimondottan szokatlan módon itt-ott egy leheletvékony progresszivitással társul. Mindez modernséggel átitatva. Kimondottan jó albumot sikerült összehoznia emberünknek, aki nem mellesleg pár hete Budapesten járt, és tetszett is neki a hely. :)

Az album nem mellesleg ingyenesen letölthető a hivatalos oldalról: https://chiralitaly.wordpress.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr127784034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása