Beorn's Hall és Can Bardd

2018.01.27. 09:56

A január sosem volt híres a sűrű album-megjelenésekről. Nos, ez most sincs másképp. Azonban két epic black kategóriába sorolt projekt is kiadott egy-egy single anyagot.

Az egyik a Beorn's Hall névre hallgat. USA-béliek, zenéjük pedig inkább atmospheric, mintsem epic black. 

A hangzás nem épp az igazi, egyéb esetben be se mutatnám, csak az a helyzet, hogy nagyon mást jelenleg nincs is bemutatni. Persze megjlent már idén pár jó album, de pl a Tribulation nem erre az oldalra való szerintem. Ha mégis lenne igény kiterjeszteni az oldal zenei spektrumát, akkor írjatok bátran, nem vagyok semmi jónak az elrontója.

Másik projektünk a valamivel ismertebb Can Bradd. Nem tudom  az okát, de sokan nagyon odavannak ezért a zenéért. Hát nem is tudom... oké, hogy tele van tűzdelve epic elemekkel, és van egy nagyjából jóvágású felépítése a daloknak, de mégis számomra olyan semmitmondó, jellegtelen. Persze ez csak az én véleményem. Egy Caladan Brood vagy Summoning mellé állítva kis szöszmötölésnek tűnik. Talán ezért érzem semmilyennek. De nem érzek benne semmi érzést, vagy valós epikusságot. Csak egymás mellé pakolt szakaszokat hallok. 

Remélem, hogy a következő hónapok többet tartogatnak ennél.

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr1113606675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása