Helyzetjelentés #1

2014.05.19. 21:20

Mostanában nem igazán voltak felfedezéseim az epic black színterén, ezért nem is írtam már egy ideje. Elhanyagolni viszont egyáltalán nem akarom ezt a blogot. Szóval kicsit őrlődök magamban, hogy mennyire térjek el az alműfajtól és mennyire mozduljak ki inkább a tágabb black metal-on belül. Most úgy vagyok vele, hogy ezt a kis tágulást még megengedem magamnak. :) Bár nekem most vizsgaidőszak van, de hamarosan fogok írni egy közepes terjedelmű szöveget a Borknagar-ról, és bemutatok pár új albumot különböző előadóktól. Mindez inkább atmospheric lesz mint epic, de remélem ez nem csalódás kicsiny olvasóközönségemnek. (:

(mindemellett a napokban fog megérkezni az új Agalloch album, amit az online stream ellenére se hallgattam még meg, szóval arról is írok majd)

Szerző: VTX

komment

Címkék: helyzetjelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr896183582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása