Amiensus - Ascension

2015.07.01. 08:13

Érezhető eltérés van az Amiensus korábbi anyagai, és a most megjelent új album között. Annak ellenére, hogy a Restoration nevű album és a Gathering című split anyag rengeteg lehetőséget és tehetséget jósolt a jövőre, úgy tűnik, hogy a mai nap megjelent album nem tudja felvenni velük a versenyt. Elfogyott az egyediség nektárja, vagy mi lehet az oka? 

 A zenéből a korábbiakkal ellentétben kiveszett a vérbeli düh, a sodrás, szóval ami a blackre oly jellemző. Néhol kicsit metalcore-os a témák felépítése, jóval több a tiszta vokál (ami nem is lenne baj, csak az adagolása nem lett jól eltalálva). Emellett az egész zene inkább valamiféle modern death metálként jellemezhető már, mintsem a Gathering féle post elemekkel összeszőtt, de mégis erősen black dallamokkal. Sajnos. 

Az sem kizárt, hogy az én elvárásaim nőttek nagyot a korábbi anyagok fényében, és ezért lomboz le az új album ennyire, de hát... tagadhatatlan, hogy eltér a korábbi hangzásuktól. 

Szerző: VTX

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr847587198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása