Eall

2015.05.04. 16:02

Szokatlan témaváltások, amatőr vokál, kezdetleges megszólalás. Mindemellett furcsamód van egy erős tulajdonsága, mely nem hagyja, hogy abbahagyjuk a hallgatását. Hát ez tömören az Eall. Három demó, egy EP és egy split anyag megszületése után megállapítható az a tendencia, miszerint egyre jobb és minőségibb munkákat ad ki kezei közül Hrafn, a projekt egyszemélyű ura. Még közel sem mondható profinak, de mindenképpen telis-tele van jobbnál-jobb ötletekkel, ez pedig egy olyan jellemző, melyet nem sokan mondhatnak el magukról - akármilyen jól is szólalnak meg.

Tagadhatatlan tehát, hogy van még hova fejlődni, de mint a Reach The Moon esetében, itt is megfigyelhető a tehetség ezekben a korai anyagokban is. Örömömre szolgál, hogy egy valóban aktív projektről írhatok, ugyanis idén már 4 anyag is megjelent, ami nagy szó - még ha ez talán a minőség rovására is megy.

Ami pedig végül a stílust illeti, hát... eléggé megfoghatatlan, pont a szokatlan témaváltásai miatt. Mindenképp besorolható az epic műfajba, de emellett még sok mást is érint. Idővel valószínűleg kialakul majd a saját hangzása.

Szerző: VTX

Szólj hozzá!

Címkék: 2015 eall

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr157429558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása