Varathron - Patriarchs Of Evil

2018.06.23. 20:14

Rég jelentkeztem. Van pár említésre méltó album az elmúlt pár hónapból, hamarosan be is mutatom mindet. Kezdetnek itt a Varathron április végén megjelent Patriarchs Of Evil című lemeze. Vérbeli hellenisztikus black. Maga a stílus szépen elkülöníthető a többi black alfajtól dallamaival és egyéb jellemzőivel - ezekről részletesen beszéltem 2016 szeptemberi rádióadásomban, ami az előbbi linken elérhető.

Ki is derül belőle, hogy a banda már a kezdetek kezdete óta jelen van a műfajban, méghozzá oly mértékben, hogy alapítóinak is tekinthető. Sokan feloszlottak már az akkoriak közül, néhányan zeneileg visszafejlődtek, de a Varathron mindennek az ellenpéldáját mutatja. Ennyi idő után is - persze részleges vérfrissétéssel (az eredeti tagok közül csak az éneke maradt) - olyan minőségi albumot adtak ki a kezeik közül, mely büszkén fog virítani megannyi évvégi listán. Brutál erős korong lett ez, ajánlom mindazok figyelmébe, akiknek esetleg még idegen a hellenisztikus black, vagy csak egyszerűen egy végre ütős black albumra vágynak. Nem fog csalódást okozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr9614067193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása