A 2009-ben alapult Portland földjében gyökerező banda most február elején adta ki első albumát, mely meglehetősen erősre sikeredett. Bár még keresvén a saját utat, az Agalloch szülőföldjéről származó fekete suhancok vérében valóban ott figyel a tél, hideg szemeivel. Ha meg kéne bélyegezni zenéjüket, a többség az atmospheric alstílusba sorolná őket, ami mondhatni így is van. De még ki kell alakulnia a dolognak. Azonban ezek az első lépések egy sötét és borongós út felé vezetnek, mely nekünk csak jót jelenthet.

Ami az Agalloch-vonásokat illeti, valóban felfedezhetők itt-ott, bár inkább a Marrow Of The Spirit kísérletezgetős érájából származnak ezek. Mindenképpen ígéretesnek tűnik, reméljük a helyes úton folytatják a sötétség jövőbeli megteremtését.

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr367189641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása