Nornír - Verdandi

2019.02.20. 10:01

A horda, mely 2017-es odavágó EP-jével többek közt engem is lenyűgözött, bekerült a Northern Silence Productions szárnyai alá, és úgy gondolom, nem is lehet jobb helye másutt. Az NSP az a lemezkiadó, melynél talán a legtöbb olyan banda van leszerződtetve, akik zenéjét mind szívesen hallgatom. 

Az elmúlt év tevékenyen elt a banda életében, ugyanis összehozták debütáló albumukat, mely hivatalosan holnap jelenik meg. Azonban promóció végett már végighallgatható. 

Mivel mostanában alig van időm bármire, ami szabadidőként értelmezhető, a zenei felfedezéseim is radikálisan visszaestek. Azonban az URD című EP-hez újra és újra visszatérek, így kifejezetten kíváncsi voltam a banda bemutatkozó full-length anyagára. Egyelőre még a végére sem értem, azonban annyit mindenképp elmondhatok, hogy minőségi cuccról van szó. Így első hallgatásra úgy érzem, hogy sikerült megformálniuk a saját stílusukat, ami egyaránt tartalmaz enyhén melodikus elemeket, valamint klasszikus black motívumokat is. Bár kétségtelenül többször kell még meghallgatnom, hogy átfogóbb véleményt alkossak. Mindenesetre így elsőre jól teljesít nálam. Ajánlom!

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr6914638646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása