2009 Decemberében jelent meg e rejtélyes projekt eddigi egyetlen anyaga, az Aen Ithilinnespeath nevű album. Rejtélyesnek mondható, mivel nem sokat lehet tudni a projektről. Annyi a biztos, hogy a 'The Witcher' nevű könyvsorozat szolgál alapjául, és hogy egy Steffen nevezetű ember áll egymagában a projekt mögött. A szóban forgó első és egyetlen album túllépi az egy órás vonalat és meglehetősen keményen szól ismeretlensége ellenére. Az epic black metal zúzósabb nevei közé sorolható, de mindenképp a stíluson belül mozog. 

A jövőre nézve az adhat vigaszt, hogy egy 'Songs of Kaer Morhen' nevű YouTube csatorna 3 hónapja feltöltötte az album számait egyenként - amik közül egyet itt fentebb meg is hallgathattok. Az egyes videók megtekintései is mutatják, hogy ez bizony egy kevésbé ismert projekt - annak ellenére, hogy nagyot alkotott.

A bejegyzés trackback címe:

https://epicblackmetal.blog.hu/api/trackback/id/tr966825477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása